Hopp til innholdet

Skoler

Ballbinge på Gressvik ungdomsskole

Ved Gressvik ungdomskole i Fredrikstad har vi lagt grunnlaget for aktivitet og samspill med en Soccer 20mm kunstgressbane. Denne banen er det perfekte stedet for ungdommene å engasjere seg i fotball og annen aktivitet.

Ballområde på Hauge skole

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hauge skole i Fredrikstad, der vi har lagt grunnlaget for sportslig utfoldelse med en Soccer 20mm kunstgressbane.

7-er fotballbane på Rygge skole

Vi er stolte av å ha samarbeidet med Rygge skole for å skape en 7-er fotballbane som fremmer sport og samhold blant elevene. Ved å tilby en dedikert plass for fotballaktiviteter har vi gitt skolen et sted der elevene kan utvikle sine ferdigheter og skape minner sammen.

Hornes Ungdomskole

Ballområde på Hornes barneskole

Vi er stolte av vårt samarbeid med Hornes barneskole der vi har skapt et ballområde som oppmuntrer til aktiv lek og sosialt samspill. Ved å tilby en pålitelig og slitesterk kunstgressflate, har vi gitt barna et sted der de kan utfolde seg og skape minner sammen.

Kvernhuset skole, Fredrikstad

Vi er stolte av samarbeidet med Kvernhuset skole i Fredrikstad, der vi har skapt et allsidig utendørsområde som inspirerer til ulike aktiviteter. Prosjektet inkluderte installasjonen av en Drive Pro Padel kunstgressbane, som har forvandlet området til et sted for sportslig utfoldelse.

Fotballbane dedikert til sport og samhold

På Rønningen skole har de skapt en fotballbane som er et uttrykk for deres engasjement for sport og samarbeid. Ved å legge til rette for aktivitet har de gitt elevene en plass der de kan dyrke sin lidenskap og utvikle ferdighetene sine.

Ballområde på Hafslund barneskole

Vi har hatt gleden av å bidra til Hafslund barneskole sitt utendørsområde ved å skape et allsidig ballområde. Ved å legge til rette for ulike ballspill og aktiviteter har vi skapt et sted der barna kan utfolde seg og ha det gøy sammen.

Ballområde på Hurrød skole

På Hurrød skole har vi hatt æren av å skape et dedikert ballområde som fremmer fysisk aktivitet. Ved å legge en slitesterk kunstgressløsning blir det et område som gir muligheter for varierte ballspill og lek.

Ballområde på Skjeberg barneskole

Vi er glade for å ha samarbeidet med Skjeberg barneskole for å skape et ballområde som fremmer aktivitet og lek blant elevene. Med vår kunstgressløsning har vi gitt skolen et sted der barna kan utfolde seg og skape minner sammen.