Hopp til innholdet

Privat

Hageområde med kunstgress

Hageområde for privatkunde i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å jobbe med en kreativ og engasjert privatkunde i Fredrikstad for å forvandle hagen deres til et lekent og innbydende uterom. Valget falt på vår Master 35mm kunstgressvariant.

Kunstgress på balkong

Selv på begrensede uterom kan vi skape en trivelig atmosfære, og det var akkurat det vi gjorde for en privatkunde med en balkong i Fredrikstad. Ved å legge kunstgress ble balkongen et hyggelig sted å tilbringe tid.

Hage i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å samarbeide med en privatkunde i Fredrikstad for å transformere deres hage og uterom. Valget falt på vårt Master 25mm kunstgress, som har gitt området et nytt pust av friskhet og komfort.

Grønt utemiljø i boligområde

Vi hadde gleden av å samarbeide med et boligområde i Fredrikstad for å gi beboerne et vakkert og funksjonelt utemiljø med vårt Master landskapsgress. Dette prosjektet har skapt et grønt og hyggelig nabolag hvor folk kan trives og nyte utendørslivet.

Gårdsplass på Langhus

Vi hadde æren av å arbeide med en privatkunde i Langhus for å transformere deres gårdsplass til et funksjonelt og grønt område. Ved å legge kunstgress har vi skapt en vedlikeholdsfri og tiltalende uteplass.

Kunstgress på terrasse

Vi hadde gleden av å samarbeide med en privatkunde i Fredrikstad for å forvandle deres terrasse til en grønn oase. Vårt Oasis landskapsgress gir en naturlig og behagelig følelse, og det er perfekt for områder der du ønsker å skape et grønt og frodig utseende.