Hopp til innholdet

Offentlig

Ballbinge på Gressvik ungdomsskole

Ved Gressvik ungdomskole i Fredrikstad har vi lagt grunnlaget for aktivitet og samspill med en Soccer 20mm kunstgressbane. Denne banen er det perfekte stedet for ungdommene å engasjere seg i fotball og annen aktivitet.

Ballområde på Hauge skole

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hauge skole i Fredrikstad, der vi har lagt grunnlaget for sportslig utfoldelse med en Soccer 20mm kunstgressbane.

Hornes Ungdomskole

Ballområde på Hornes barneskole

Vi er stolte av vårt samarbeid med Hornes barneskole der vi har skapt et ballområde som oppmuntrer til aktiv lek og sosialt samspill. Ved å tilby en pålitelig og slitesterk kunstgressflate, har vi gitt barna et sted der de kan utfolde seg og skape minner sammen.

Kvernhuset skole, Fredrikstad

Vi er stolte av samarbeidet med Kvernhuset skole i Fredrikstad, der vi har skapt et allsidig utendørsområde som inspirerer til ulike aktiviteter. Prosjektet inkluderte installasjonen av en Drive Pro Padel kunstgressbane, som har forvandlet området til et sted for sportslig utfoldelse.

Fotballbane dedikert til sport og samhold

På Rønningen skole har de skapt en fotballbane som er et uttrykk for deres engasjement for sport og samarbeid. Ved å legge til rette for aktivitet har de gitt elevene en plass der de kan dyrke sin lidenskap og utvikle ferdighetene sine.