Hopp til innholdet

Fredrikstad

Hageområde med kunstgress

Hageområde for privatkunde i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å jobbe med en kreativ og engasjert privatkunde i Fredrikstad for å forvandle hagen deres til et lekent og innbydende uterom. Valget falt på vår Master 35mm kunstgressvariant.

Ballbinge på Gressvik ungdomsskole

Ved Gressvik ungdomskole i Fredrikstad har vi lagt grunnlaget for aktivitet og samspill med en Soccer 20mm kunstgressbane. Denne banen er det perfekte stedet for ungdommene å engasjere seg i fotball og annen aktivitet.

Ballområde på Hauge skole

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hauge skole i Fredrikstad, der vi har lagt grunnlaget for sportslig utfoldelse med en Soccer 20mm kunstgressbane.

Kunstgress på balkong

Selv på begrensede uterom kan vi skape en trivelig atmosfære, og det var akkurat det vi gjorde for en privatkunde med en balkong i Fredrikstad. Ved å legge kunstgress ble balkongen et hyggelig sted å tilbringe tid.

Hage i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å samarbeide med en privatkunde i Fredrikstad for å transformere deres hage og uterom. Valget falt på vårt Master 25mm kunstgress, som har gitt området et nytt pust av friskhet og komfort.

Hornes Ungdomskole

Ballområde på Hornes barneskole

Vi er stolte av vårt samarbeid med Hornes barneskole der vi har skapt et ballområde som oppmuntrer til aktiv lek og sosialt samspill. Ved å tilby en pålitelig og slitesterk kunstgressflate, har vi gitt barna et sted der de kan utfolde seg og skape minner sammen.

Grønt utemiljø i boligområde

Vi hadde gleden av å samarbeide med et boligområde i Fredrikstad for å gi beboerne et vakkert og funksjonelt utemiljø med vårt Master landskapsgress. Dette prosjektet har skapt et grønt og hyggelig nabolag hvor folk kan trives og nyte utendørslivet.

Kvernhuset skole, Fredrikstad

Vi er stolte av samarbeidet med Kvernhuset skole i Fredrikstad, der vi har skapt et allsidig utendørsområde som inspirerer til ulike aktiviteter. Prosjektet inkluderte installasjonen av en Drive Pro Padel kunstgressbane, som har forvandlet området til et sted for sportslig utfoldelse.

Grøntområde på Glemmen videregående skole

Med vår slitesterke kunstgressløsning har vi skapt et allsidig område som er perfekt for ulike aktiviteter. Banen har blitt et sted der ballspill, trening og moro forenes i en energisk atmosfære. Dette har ikke bare gitt elevene en arena for fysisk utfoldelse, men også en plass der samholdet trives.

Ballområde på Hurrød skole

På Hurrød skole har vi hatt æren av å skape et dedikert ballområde som fremmer fysisk aktivitet. Ved å legge en slitesterk kunstgressløsning blir det et område som gir muligheter for varierte ballspill og lek.