Hopp til innholdet

Prosjekter

Hageområde med kunstgress

Hageområde for privatkunde i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å jobbe med en kreativ og engasjert privatkunde i Fredrikstad for å forvandle hagen deres til et lekent og innbydende uterom. Valget falt på vår Master 35mm kunstgressvariant.

Ballbinge på Gressvik ungdomsskole

Ved Gressvik ungdomskole i Fredrikstad har vi lagt grunnlaget for aktivitet og samspill med en Soccer 20mm kunstgressbane. Denne banen er det perfekte stedet for ungdommene å engasjere seg i fotball og annen aktivitet.

Ballområde på Hauge skole

Vi er glade for å ha samarbeidet med Hauge skole i Fredrikstad, der vi har lagt grunnlaget for sportslig utfoldelse med en Soccer 20mm kunstgressbane.

Kunstgress på balkong

Selv på begrensede uterom kan vi skape en trivelig atmosfære, og det var akkurat det vi gjorde for en privatkunde med en balkong i Fredrikstad. Ved å legge kunstgress ble balkongen et hyggelig sted å tilbringe tid.

Inspira Science Center i Sarpsborg

Vi hadde muligheten til å samarbeide med Inspira Science Center i Sarpsborg for å skape et miljø som fremmer lek og læring. Ved hjelp av vårt Vita 20mm kunstgress har vi bidratt til å realisere deres visjon.

Vita 20mm kunstgress er ideelt for områder med aktivitet. Det gir en jevn og behagelig overflate som er velegnet for ulike typer aktiviteter.

Hage i Fredrikstad

Vi hadde gleden av å samarbeide med en privatkunde i Fredrikstad for å transformere deres hage og uterom. Valget falt på vårt Master 25mm kunstgress, som har gitt området et nytt pust av friskhet og komfort.

7-er fotballbane på Rygge skole

Vi er stolte av å ha samarbeidet med Rygge skole for å skape en 7-er fotballbane som fremmer sport og samhold blant elevene. Ved å tilby en dedikert plass for fotballaktiviteter har vi gitt skolen et sted der elevene kan utvikle sine ferdigheter og skape minner sammen.

Hornes Ungdomskole

Ballområde på Hornes barneskole

Vi er stolte av vårt samarbeid med Hornes barneskole der vi har skapt et ballområde som oppmuntrer til aktiv lek og sosialt samspill. Ved å tilby en pålitelig og slitesterk kunstgressflate, har vi gitt barna et sted der de kan utfolde seg og skape minner sammen.

Grønt utemiljø i boligområde

Vi hadde gleden av å samarbeide med et boligområde i Fredrikstad for å gi beboerne et vakkert og funksjonelt utemiljø med vårt Master landskapsgress. Dette prosjektet har skapt et grønt og hyggelig nabolag hvor folk kan trives og nyte utendørslivet.

Kvernhuset skole, Fredrikstad

Vi er stolte av samarbeidet med Kvernhuset skole i Fredrikstad, der vi har skapt et allsidig utendørsområde som inspirerer til ulike aktiviteter. Prosjektet inkluderte installasjonen av en Drive Pro Padel kunstgressbane, som har forvandlet området til et sted for sportslig utfoldelse.